REGULAMENT GENERAL

Toti vizitatorii MIRAMAGICA au obligatia de a respecta prezentele Conditii de Acces, precum si indicatiile personalului care opereaza atractiile. Toate regulile continute in prezentele Conditii sunt implementate strict in interesul dumneavoastra. Daca nu sunteti de acord cu ele, va rugam sa nu intrati in incinta parcului MIRAMAGICA. Odata intrat in perimetrul MIRAMAGICA prin zonele de acces special amenajate in acest sens, consimtiti implicit la regulile noastre si va obligati sa le respectati. Orice reclamatie ulterioara cu privire la cele de mai jos nu va fi luata in considerare.

 

1) Accesul în MIRAMAGICA este permis doar în cadrul orelor de program afişate.

2) Utilizarea atractiilor se face pe baza pe jetoane care pot fi achizitionate de la automatele din incinta MIRAMAGICA. Este interzisa revanzarea cu scop comercial a acestor jetoane precum si copierea/multiplicarea acestora.

3) Este interzis accesul în perimetrul MIRAMAGICA cu mingi, saltele, articole gonflabile şi/sau a armelor de orice gen.

4) Este interzis accesul pe spaţiul verde oriunde in perimetrul MIRAMAGICA, precum si in zonele expres delimitatate ca nefiind accesibile vizitatorilor MIRAMAGICA prin semne distinctive. Totodata, pentru siguranta Dvs si pentru evitatea posibilelor accidente, este interzis accesul necontrolat in spatiile delimitate cu garduri.

5) Accesul copiilor este pemis doar daca sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în MIRAMAGICA. Operatorul nu isi asuma nicio obligatie si/sau raspundere in acest sens.

6) Este interzis accesul in MIRAMAGICA cu lucruri de vanzare, cu mostre, cu materiale publicitare, sau pentru a recruta sau intervieva personae fara acordul scris al conducerii parcului MIRAMAGICA.

7) Este interzis in perimetrul MIRAMAGICA accesul fara incaltaminte.

8) Este interzis in perimetrul MIRAMAGICA ca vizitatorii sai sa acceseze oricare dintre mijoacele de divertisment fara citirea prealabila a instructiunilor afisate pe panourile de informare ale fiecarui joc.

9) ATENTIE, accesarea jocurilor nu trebuie sa se faca: daca in prealabil s-a consumat mancare si bautura in exces, daca s-au consumat medicamente care au efect asupra puterii de concentrare sau orientare sau capacitatii de a decide. De asemenea, nici daca persoana in cauza este insarcinata sau a suferit vreo interventie medicala de orice natura.

10) Nu folositi mijloacele de divertisment ale MIRAMAGICA inainte de a citi si insusi cu atentie regulile utilizarii fiecaruia. Regulile/instructiunile de folosire se regasesc mentionate pe panouri informative in zona fiecarui mijloc de divertisment. Va rugam sa retineti ca scopul oricaror limitari vizeaza exclusiv securitatea dvs, fiind in acord cu instructiunile de operare, instalare si folosire ale Producatorului unor asemenea mijloace de divertisment. Va rugam sa respectati intocmai instructiunile personalului MIRAMAGICA si sa va abtineti de la orice gest sau actiune care nu se incadreaza in instructiuniile personalului, responsabilitatea fiind integral si exclusiv a celor care nu respecta aceste reguli.

11) ATENTIE, in perimetrul MIRAMAGICA, in zona piscinei sunt suprafete umede ce pot cauza alunecarea sau suprafete abrazive care limiteaza alunecarea, astfel trebuie sa acordati atentie maxima la trepte si la gresia/ suprafetele umede si/sau abrasive.

12) Nu atingeti firele sau panourile electrice.

13) Nu vorbiti la telefon sau la orice alt mijloc de comunicare pe perioada folosirii mijloacelor de divertisment.

14) Nu stati in raza de actiune a mijloacelor de divertisment.

15) Nu folositi atractiile MIRAMAGICA in situatia in care ati consumat bauturi alcoolice sau aveti diverse antecedente medicale ce pot include: lesinuri, aritmii cardiace, boli cardiace, tensiune, fobii, episoade de pierdere a cunostintei. Operatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici un incident provocat pe teritoriul MIRAMAGICA care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului, nerespectarea instructiunilor de folosire a atractiilor etc.

16) Este interzisă orice activitate sau comportament neadecvat din care să rezulte rănirea sau disconfortul celorlalţi vizitatori/utilizatori ai MIRAMAGICA. În caz contrar, personalul de supraveghere și pază poate solicita persoanei respective sa părăseasca incinta MIRAMAGICA.

17) Este strict interzisa distrugerea si/sau deteriorarea oricaror echipamente, dotari sau amenajari din incinta MIRAMAGICA.

18) Oriunde in perimetrul MIRAMAGICA este interzisa fotografierea, filmarea sau inregistrarea, in scop profesional fara acordul prealabil si scris.

19) Este interzisă intrarea cu animale de orice fel, inclusiv de companie.

20) NU VA LASATI obiectele personale nesupravegheate, intrucat MIRAMAGICA nu îşi asumă responsabilitatea pentru obiectele personale lăsate nesupravegheate, uitate sau furate.

21) Este interzis accesul sau utilizarea a rolelor sau bicicletelor.

22) Fumatul este permis doar în locurile special amenajate si semnalate

23) Este obligatorie pastrarea curateniei; depozitarea deşeurilor in afara locurilor special amenajate fiind interzisa.

24) Este interzis comportamentul violent, furtul obiectelor personale si orice forma de incalcare a legii.

25) Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusiva a toaletelor.

26) Nu ne asumam raspunderea pentru posibilele accidente din incinta parcului MIRAMAGICA.

 

MIRAMAGICA îşi rezervă dreptul:

a) de a modifica unilateral programul de funcţionare sau prezentele Conditii de Acces sau de a închide MIRAMAGICA în cazul unor condiţii atmosferice neprielnice si/sau în cazul oricaror situatii care pot pune în pericol vizitatorii.

b) de a nu mai permite accesul vizitatorilor, daca nu mai sunt locuri disponibile in MIRAMAGICA.

c) de a selecta vizitatorii si de a scoate in afara incintei MIRAMAGICA pe oricine incalca oricare dintre regulile prezentelor Conditii de Acces.

d) de a limita accesul liber in MIRAMAGICA in timpul desfasurarii anumitor evenimente speciale;

e) de a fotografia si filma orice persoana sau grup in scop promotional si de a folosi imaginile pentru site-ul pagina proprie de Facebook sau in alte mijloace media, inclusiv online; Prin simpla intrare in MIRAMAGICA va exprimati acordul fara vreo alta formalitate prealabila ca MIRAMAGICA sa foloseasca imaginea astfel preluata in campaniile sale publicitare derulate pe teritoriul si in afara Romaniei, fiind de acord cu multiplicarea pe diverse tipuri de suport, afisarea acesteia, atat pe pagina de internet, cat si pe panouri amplasate in spatiul public potrivit legislatiei incidente;

Pentru o experienta cat mai placuta si sigura in perimetrul MIRAMAGICA , orice vizitator, prin intrarea in perimetrul MIRAMAGICA , isi asuma neechivoc respectarea tuturor normelor si regulilor existente. MIRAMAGICA nu va raspunde in nicio maniera de prejudiciile de orice natura cauzate prin nerespectarea/respectarea necorespunzatoare de catre vizitatori a oricareia dintre obligatiile asumate mai sus.