Rezervare

La receptia Miramagica Oraselul Copiilor se preiau doar datele clientilor interesati de petrecere pentru evidenta interna.
Pentru a face o rezervare este necesar sa:
1. Intrati in posesia ofertei de organizare petreceri scrisa (mapa oferita la receptie).
2. Sau completand formularul de mai jos care sa contina cat mai multe date despre evenimentul dvs.

Pentru cererile transmise in cursul saptamanii (luni – vineri) in maxim 48 ore veti primi oferta si raspunsul privind disponibilitatea zilei/ orei solicitate.
Rezervarea devine ferma in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea evenimentului.
Numarul final de persoane (adulti/ copii) pentru petrecere se confirma cu minim 48 de ore inainte de desfasurarea petrecerii, in scris, pe adresa office@miramagicaoraselulcopiilor.ro
Pachetele de petreceri sunt calculate pentru un numar minim de 10 participanti.
Daca numarul de persoane participante la petrecere este mai mic decat cel corespunzator pachetului pentru care ati optat, se va plati valoarea totala conform numarului minim de persoane.
Daca sunt mai multi invitati copii fata de numarul comunicat initial, pentru fiecare invitat in plus se va achita tariful pachetului respectiv.
In cazul in care se depaseste timpul alocat petrecerii (3 ore), tariful per ora va fi recalculat.
Petrecerea dumneavoastra implica utilizarea in totalitate, dar nu in exclusivitate  a spatilor de joaca interioare.

Orar

Accesul in locatie se face intre orele: 10:00 – 22:00

Anulare / Amanare

Daca doriti anularea petrecerii NU RESTITUIM AVANSUL.
Modificarea datei petrecerii cu pastrarea conditiilor si tarifului se poate face doar cu acordul managerului/ coordonatorului de eveniment in functie de disponibilitate.

Acces

Nu este permis accesul cu nici un fel de produse alimentare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice din afara complexului MIRAMAGICA ORASELUL COPIILOR in incinta spatiilor de joaca, cu exceptia tortului (daca acest lucru a fost agreat in prealabil cu managerul de eveniment), produs care va fi insotit de certificatul de conformitate – conform normelor in vigoare (prin care se certifica faptul ca produsele corespund conditiilor de calitate, gramaj, ambalare, marcare si sunt sigure pentru consumul uman).
Vor fi specificate conditiile de pastrare si temperatura si termenul de valabilitate.
Accesul in sala de joaca se face cu maxim 10 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 10 minute de la terminarea acesteia.
Prelungirea termenului de 3 ore standard este posibila numai cu acordul managerului / coordonatorului de eveniment contra unei taxe si in functie de disponibilitatea din momentul respectiv.
Accesul copiilor in spatiul de joaca este permis doar cu incaltari de schimb – neutilizate in exterior (botosei, sosete etc).
Accesul adultilor insotitori in spatiile de joaca este permis doar cu protectie incaltaminte, de unica folosinta, disponibila gratuit la intrare.

NOTA

Fotografiile realizate de echipa MIRAMAGICA ORASELUL COPIILOR, in incinta locatiei, apartin in exclusivitate MIRAMAGICA. Ne rezervam dreptul de a le folosi pentru promovarea locatiei si serviciilor noastre.

Detalii suplimentare referitoare la petrecere vor fi mentionate in fisa de eveniment si contract prestari servicii.
Pentru mai multe informatii privind conditiile de buna desfasurare a petrecerii se va consulta si regulamentul de ordine interioara afisat la locatie.

MIRAMAGICA ORASELUL COPIILOR va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.