Rezervare

Multumim pentru interesul pe care il acordati pentru a organiza o petrecere pentru copilul/copiii dvs. impreuna cu noi.

Va rugam sa parcurgeti urmatoarele etape:

La receptia Miramagica Oraselul Copiilor se preiau doar datele clientilor interesati de petrecere. Aceasta se realizeaza pentru evidenta interna.

Pentru a face o rezervare este necesar sa luati legatura cu Organizatorul, fie direct la locatie, fie la nr. de telefon: 0752.199.840, fie completand formularul de mai jos. Acesta trebuie sa contina cat mai multe date despre evenimentul dvs.

Pentru cererile transmise in cursul saptamanii (luni – vineri), in 48 maxim  ore, veti primi oferta si raspunsul nostru privind disponibilitatea zilei/ orei solicitate.

Rezervarea devine ferma in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea evenimentului.

Numarul final de persoane (adulti / copii) pentru petrecere, se confirma cu minim 24 de ore inainte de desfasurarea petrecerii, in scris, pe adresa: office@miramagicaoraselulcopiilor.ro

Pachetele de petreceri sunt calculate pentru un numar minim de 10 participanti.
Daca  numarul de persoane participante la petrecere, este mai mic decat cel corespunzator pachetului pentru care ati optat, se va plati valoarea totala, conform numarului minim de persoane.
Daca sunt mai multi invitati copii fata de numarul comunicat initial, pentru fiecare invitat in plus, se va achita tariful pachetului respectiv.
In cazul in care, se depaseste timpul alocat petrecerii (3 ore), tariful per ora va fi recalculat.
Petrecerea dumneavoastra implica utilizarea in totalitate, dar nu in exclusivitate, a spatiului interior pentru joaca.

Orar

Accesul in locatie se face intre orele: 10:00 – 22:00

Contact

Pentru evenimente private ne puteti contacta la nr. de telefon: 0752.199.840

 

Anulare / Amanare

In cazul in care doriti anularea evenimentului, va rugam sa aveti in vedere ca avansul nu se restituie.

Modificarea datei petrecerii, cu pastrarea conditiilor si tarifului, se poate face doar cu acordul managerului/ coordonatorului de eveniment in functie de disponibilitate.

Acces

Nu este permis accesul cu nici un fel de produse alimentare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice din afara complexului MIRAMAGICA ORASELUL COPIILOR in incinta spatiilor de joaca, cu exceptia tortului (daca acest lucru a fost agreat in prealabil cu managerul de eveniment), produs care va fi insotit de certificatul de conformitate – conform normelor in vigoare (prin care se certifica faptul ca produsele corespund conditiilor de calitate, gramaj, ambalare, marcare si sunt sigure pentru consumul uman).
Vor fi specificate conditiile de pastrare si temperatura si termenul de valabilitate.
Accesul in sala de joaca se face cu maxim 10 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 10 minute de la terminarea acesteia.
Prelungirea termenului de 3 ore standard este posibila numai cu acordul managerului / coordonatorului de eveniment contra unei taxe si in functie de disponibilitatea din momentul respectiv.
Accesul copiilor in spatiul de joaca este permis doar cu incaltari de schimb – neutilizate in exterior (botosei, sosete etc).
Accesul adultilor insotitori in spatiile de joaca este permis doar cu protectie incaltaminte, de unica folosinta, disponibila gratuit la intrare.

NOTA

MIRAMAGICA ORASELUL COPIILOR va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul pe care doriti sa-l organizati. Va rugam sa completati formularul de mai jos si noi va vom  vom raspunde in cel mai scurt timp.

Va multumim!

Trimite-ne o cerere

7 + 7 =